SÄLLSKAPSPAKET

DET PERFEKTA FÖRETAGSEVENMANGET.

Ansvarig för att arrangera firmafesten, kick off efter sommaren, team building?

Njut en pizza före eller efter en golfrunda i vårat ombonade klubbhus, i baren  eller «bakgården» under det stora ekträdet,  där råvaror och kvalitet står i fokus.

Vi arrangerar en mini-golf turnering, med pokal till vinnaren. Det finns en rad olika möjligheter för att skräddarsy evenemanget efter era önskemål.

Våra fantastiska «caddies» gör allt för att ni ska få en minnesvärd upplevelse. 

I baren finns ett rikt urval av goda viner, cocktails och allt som önskas.

I rutan till höger och de under ser du vilka olika packet vi har att erbjuda, vi kan också se till att alla gäster får dryckesbongar om det önskas.

Har ni några frågor är det bara att skicka oss ett mail, så återkommer vi inom kort.

Maila oss

Välkomna!

 

HOLE IN ONE

ALBATROSS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EAGLE
  •  

Hej, Så kul att du vill skicka ett mail till oss  Men kanske det är något av följande du undrar över? ( så att du kanske inte behöver vänta på att få ett svar från oss?) • Åldersgräns: mån-tors+sön ID 18år, Fre+lör ID 20år, Sön familjegolf, barn välkomna i sällskap av vuxen, minst 18år • Priser: Golf sön-tis, 130kr/person pr bana a 9 håls spel. Väljer man att prova bägge banorna, får man 50% rabatt på andra rundan. Ons-lör kostar det 150kr/person pr bana a 9 håls spel. Väljer man att prova bägge banorna, får man 50% rabatt på andra rundan. För större grupper har vi olika packet, se här. • ÖPPETTIDER: mån-tors 15-00, fre 15-02, lör 14-02, sön 11-00 Om du fortfarande inte fått svar på dina frågor, skicka oss gärna ett mail, så ska vi försöka hjälpa dig så fort som möjligt. OBS Vänligen uppge ett telefonnummer vi kan nå dig på. Välkomna.